30/12-2012

Igår tog jag och mamma nån timme på stan innan jag åkte till Anton. Vi gjorde lunch och sov, senare begav vi oss till stan för resturangkäk innan vi gick vidare till bion. Såg Mammas pojkar som faktiskt var rätt bra. Sen sov vi hos mig. Idag har jag vart på hockey och sen åkte jag och Anton till honom. Är nu hemma igen, har packat allt nödvändigt till imorgon och inväntar nu tröttheten.
Ska upp hyffsat tidigt imorn och åka och handla kvällens Nyårsmat tillsammans med mitt hjärta.


Klippdags!

Sitter hos frisören och väntar på mamma, även jag passade på att klippa mig och när vi är klara ska vi iväg och färga ögonbrynen!

Har varit på köpis idag, shoppat ännu mer på rean och letat hyllor till mitt rum.

Igår var jag och miranda på stan och sen åkte jag till Anton, senare hämtade Alva och Fredrik mig, vart taccomys hos mig med Alva och Miranda. Tanken var att vi skulle ut efter men var helt slut, så vart hemma och somnade jätte tidigt.


min jul är ointressant för allmänheten förövrigt :)

Min jul har heltenkelt vart så nära perfekt man kan komma. Har spenderats med min familj och min älskade pojkvän.
 
jag och Anton åkte till pappa i lördags och åt middag där, tittade på lite film, spelade tv-spel och somnade nån gång under natten.
Min julafton börjde med att klockan ringde och jag gick ut med Melba, ENSAM. vart en kortis innan jag gick hem och kröp ner hos min kärlek för ännu några timmars sovande.
 
Åt frukost och så och sen hämtade mamma oss, åkte till mormor där det vart Kalle anka, julmat och julklappsöppning, vart påriktigt skitnöjd med ALLA julklappar, kunde inte ha blivit bättre. Han med Karl-Bertil också innan vi tog en taxi hem.
 
Jag och Anton hade våran egna lilla julklappsöpnning, världens finaste julklappar fick jag! dessutom gick vi till hans mammas jobb där jag även fick massage resten av kvällen, gick hem och somnade nästan direkt.
 
Idag tog vi oss ett bad innan vi lagade lite lunch och begav oss till hans farmor för ännu mer mat och julklappar. Även det var mycket trevligt men nu räcker det med jul.
 
Ska göra mig lite grönsaker och dipp och försöka att inte somna
 

23/12

Vaknade för tidigt med ont i magen, hade det i stortsätt hela dagen igår också, typ mensvärk fast det inte är det och bara på ena sidan och när jag går.
 
Passade på att äta lite julgodis i hopp om att det skulle funka som medicin, till min stora förvåning så vart det lite bättre, kanske är godis som behövs.
 
Ligger hemma och myser med Melba och väntar på att mamma ska komma, somnade på hennes mage imorse, gosan och jag är exakt lika morgontrötta.
 

Lönns bageri

Har vart full fart här hela dagen, jag och mamma tog en morgonsväng på stan. Lite senare så kom johanna,Erika och mormor hit, bakade bullar,knäck,kakor och kola. Anton och Mikael kom dom också, lagade mat, kollade på film och fikade. Alla drog runt 7 och jag och mamma tog en skogspromenad med Melba.
 
Nu är jag helt slut, spenderar kvällen framför en film med mamma,
 
Imorgon hämtar pappa mig och Anton, så firar vi jul hos honom med brorsan och sover över där till julafton, då åker vi vidare till mormor och firar med släkten på mammas sida. Sover hemma hos oss och på juldagen bär det vidare mot Antons farmor för ännu mer ätande.
 
Denna jul kommer kunna sammanfattas med ett ord: MÄTT
 
 

Jullov!

Fick jullov igår, tittade på film med klassen och fick betyg, är nöjd med dom, kunde vart bättre men ska inte klaga. Åkte till Anton efter, vi kollade på film och sov några timmar, köpte Kinamat och hamnade framför tvn, skulle inte ha sovit där men vart så endå. Nån gång inatt tog vi oss en promenad innan vi gick in och sov. Imorse åt vi upp resten av kinamaten och sen åkte jag och pappa och handlade.

Nu på kvällen har jag julpyntat hos mormor, handlat ännu mer och vart på köpis. Nu är det film som gäller innan jag ska sova.


kämpar på sista dagarna

vill bara ha lov nu, 1 riktig skoldag kvar och sen en halvdag, känns för mycket vill ha lov nuuuuuuu.
 
Idag gick jag på 2 lektioner sen gick jag hem, kom isäng alldeles för sent igår och det märktes tydligt idag. Gick hem och sov några timmar, lagade lite mat och tittade på film.
Har vart och handlat med mamma nu på eftermiddagen, och även en skogspromenad med Melba.
 
Hoppas på att sova bättre inatt iallafall!
 
 

helt crazy

Dagarna går bara segare och segare och jag mår bara sämre och sämre najs va.
 
Tror påriktigt jag har ADHD eller nåt liknande, blir så jävla arg och ledsen över allt. hatar personer och vill skicka iväg långa sms om hur arg jag är, lyckas hejda mig och lyckligtvis går ilskan oftast över och jag tänker: okej nu överreagerade jag väl lite väl mycket.
 
Tycker dock inte jag gör det, jag är tjej, LÅT MIG.
 
Funderar på att ta bort alla sociala nätverk stänga in mig från omvärlden och bara sköta mitt, skita i andras och vara glad att jag slipper se allt.
 
Kommer definitivt inte sova inatt iallafall, kommer antagligen ligga och titta in i väggen tills jag får ångest och börjar gråta över att jag inte kan sova. Fyfan för allt säger jag bara.

Still alive

Tänker blogga till nyår sen är det över.

Åkte till Anton igår, halvsov framför nån film medans vi åt för stora mängder popcorn. Kom isäng runt 3, vart en sväng till köpis idag, köpte en julklapp och roade oss på Ikea. Kollade på film, sov några timmar och avslutade kvällen med jul med Ernst. Nu sitter jag på bussen, blir en snabbduch och sova när jag kommer hem, helt död


Sovdags

Borde nog försöka sova nu vilket blir näst intill omöjligt, redan sovit inatt men vakna runt 2. Vill hoppa från balkongen å frysa ihjäl. Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon, kommer aldrig kunna somna om vilket får mig att vilja dö. Vill sövas ned och sova några år, möjligtvis sova föralltid

Har klätt julgranen och fixat naglarna idag. Kul va


Onsdag

Älskar onsdagar när man går hem med känslan "nu är mer än halva veckan över, snart helg!!" idag har jag vart med Anton. Tittat på film och ätit. Ska nu plocka fram min smoothie och invänta stalkers. Imorgon är det lucia, stort minus att jag ser ut som en flodhäst i tomtekläder


panik

 
Sitter och har världens panik, ska iväg och vaccinera mig om exakt en timme, och det är verkligen det värsta jag vet..är livrädd för nålar och när man väl ligger där och väntar på sticket så håller jag påriktigt på att dö.
 
 
Har bara haft 2 lektioner idag, sen hade vi luciaträning, agerar tomte i kyrkan på torsdag haha.
 
Ska iväg och handla med mamma och mormor senare och ikväll har jag massa pugg att ta tag i.

Sammanfattar helgen!

Sitter alltså och tänker tillbaka på vad jag har gjort och det står påriktigt still i huvet.

Har ingen aning alls om vad jag gjorde i fredags, tror jag gjorde nåt roligt iallafall mer än så vet jag inte.

I lördags bakade jag hos mormor vilket var väldigt mysigt, på kvällen var jag på utematchen, kul att ha vart där men riktigt kallt var det, kom hem och somnade i badkaret.

Igår så kom Anton hit, kollade på solsidan och Beck, samt åt allt gott vi kunde komma på. Kladda på en ansiktsmask och myste hela kvällen. Somnade runt 3.

Idag så gjorde vi frukost och åkte ner på stan, tog en fika och letade julklappar, åkte hem och bakade pepparkakor, vart dock inte fler än högst 10. Tog en dusch och sen gick vi och hämtade melba innan han åkte hem.

Kvällen har jag spenderat hemma hos Olivia, mycket trevligt!

(haha har alltså haft studiedag idag)


efterlängtade fredag

Denna fredag har bestått av skola, hämta Melba på dagis, slängde ihop lite mat, tog en dusch och passade på att städa rummet, begav mig ner på stan, träffade Anton och sen kom även mamma, vi tog en sväng på stan, köpte lite julklappar och fick även med mig en stickad tröja hem.
 
Gick ut i djupsnön och pulsade med Melba när jag kom hem, det uppskattades inte alls, så vart en snabbis heltenkelt. Har vart ute med Miranda en sväng nu, en promenad med kameran genom gamla stan och nån timmes prat.
 
Ligger nu i sängen och ska slå på en film! mysfredag! sköööönt
 

Tisdag

Slutade runt halv 4 och begav mig hem för att äta och plugga, mötte upp Miranda vid 5 för några timmars rundvandring på stan, fick med mig några nagellack, tröja till julafton och en julklapp. Ska ta en dusch,poppa popcorn och slå på Johan Falk.


Denna mattelektion kan jämföras med dagis

Vi har alltså en busschaufför som mattevikarie, dessutom har han dysleksi och dyskalkeli och kan inte räkna,

Han har dessutom pratat om sig själv i 25 minuter och om att han hatar Brynäs och älskar att se dom förlora. Lär mig mycket :)


klarar inte denna kyla mer

Det blir påriktigt bara kallare och kallare ute... -20grader är knappt acceptabelt, imorse var jag sessutom tvungen att pulsa ner med Melba till hennes dagis, som tur var så hade jag dragit på mig så mycket kläder att jag nästan svettades, näsan var dock knallröd och iskall när jag äntligen kom hem igen.
 
Skolan rullade på, jag Miranda,Lee och Dua tog oss till stan på lunchen och käkade där, hoppade sista lektionen och gick hem och sov en stund innan Anton kom förbi, lagade lite mat till oss och myste framför tvn.
 
Hunnit med en hopplektion på Hamilton nu på kvällen, gick hyffsat bra!
 
Nu väntas duschen och sen ska jag sova!!
 

första advent

Ligger och försöker hindra mig från att somna, min trötthet tar inte slut heltenkelt..
 
Igår kom Anton hit, vi myste framför en film med chirre och dirre, somnade dock efter halva filmen, runt typ halv 10. blev väckt runt 3 och borstade tänderna innan jag somnade om, så rolig är jag alltså.
 
Vi gick upp runt 11 idag, gjorde lite frukost och tittade på film innan vi åkte ner på stan med hans mamma och syster, kollade runt lite där och åt mat.
 
Nu ska jag duscha, gå ut med Melba och kolla på solsidan, om jag inte somnar dvs
 

Myslördag hos mormor!

Sitter hos mormor och inviger årets första glögg, här har det bakats lussebullar och pepparkakisar.

Igår kväll så var jag Simon och Elis iväg och åkte pulka hahah, allt för att dämpa min "jag har så jävla tråkigt och vill dö ångest " var faktiskt riktigt kul. Tog oss hemåt runt halv 9, tog en dusch och fixade mig innan jag begav mig ut, kom isäng runt 5 imorse hos Anton, trevlig gårdag med trevligt sällskap. åkte hem runt 11 imorse, ikväll blir det myskväll


RSS 2.0