Inspo



dagen har gått ut på att gå

Känns inte som om jag har gjort nåt annat än gått idag, gick till skolan, hade prov, sen gick jag när vi spelade brännboll på idrotten, sen gick vi till stan, sen gick vi till högskolan, sen gick vi 4,6km(eller sprang) sen gick jag hem, sen hade jag träning med Melba där jag gick/sprang ännu mer, och nu har jag vart ute och gått i skogen med Melbis, pluggat lite och ska slå på en film


Död


Pasta,mc flurry och skoljogg

Vart ingen kebabgryta för vår del, lunchade på stan och nu är det glass som gäller! Ska snart bege oss iväg för skiljoggen, kuuuuul


She likes to party whith everyones eyes on her

Dagen har rullat på som exakt alla andra patetiska skoldagar, är hemma och väntar på att mammi ska komma hem så ska vi åka och köpa skolavslutningsskor.

Nu är det iallafall bara 15 dagar kvar till skolavslutningen, ska bli så skönt!

Nu ska jag försöka plugga lite till ett helt onödigt svenskaprov imorgon.


Äter bomull & dricker bensin

Vaknade bredvid A imorse, sovmorgon hade jag också, sitter i skolan nu och önskar att tiden ska gå fortare haha.

Igår tränade jag med Eric, melba vart getingbiten, lagade mat åt A &sen la vi oss framför en film med grönsaker och dipp och somnade. Mys


Trött på det här, vill ha sommarlov nu!

Helt fucking less på den här skiten, nu har dessutom min "kära" lärare slarvat bort min äckliga uppgiftsak som jag började med för ett halvår sen typ, mer mordbenägen än någonsin. DÖÖÖ

ska ju bli helt okej att slippa det här ett tag iallafall, fixar hon inte fram den så hoppas jag att hon tappar bort allt hon har för då är det över påriktigt.


Världens härligaste dag igår

Hade värkligen en supersag igår, låg nere på gs med Alva,Miranda och ett gäng med trevliga killar, superhärligt var det, och badade gjorde jag också!

Hade träning på kvällen och sen myste jag Miranda och Anton uppe i boulongern!


Gävlestrand, glass, rmk &sommarväder

Ligger nere på gs med Alva, Fucking Awesome väder! Njuter av solen, glass och mysmusik!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1509857/images/2012/pic_204230173.jpg" class="image">


have you ever done somthing u can't change,something u can never rearrange

Måste fan säga att den här lördagskvällen har vart nå fruktansvärt skön! älskar att vara ute och roa mig med mina kära friends, men den här kvällen fick bjuda på film men mammsen, kollat egenom massa foton, och nu har jag just läst ut Johan Alanders punkt för tredje gången.

Klockan är halv 11 och jag funderar fan på att sova, är inte trött men känner heltenkelt inte för att göra nåt annat!

just nu är jag glad att jag ligger i min älskade säng


Thats Word man


börjar likna nåt

Har lyckats få ner det mesta i byrån och resten får heltenkelt slängas, ser ut som ett bombnedslag här, och inte nog med det så har jag lagt alla saker jag inte vill ha mitt på köksgolvet.

Igår efter skolan åkte jag och Miranda ner på stan och letade skolavslutningsskor, sen köpte vi med oss mat och åkte till Gävlestrand och åt där, supermysigt! resten av tjejerna kom dom också!

Inväntar att det ska bli lite varmare så hamnar vi förhoppningsvis där idag också!



Byggkväll!

Har fått hem möblerna från Ikea, sängen är ihopbyggd och klar och jag och A har gett oss på byrån eller ja han har gjort det! Ska tvinga iväg han och bada inatt hihi elaka jag


Rädd och instängd

Kul sitter instäng i mitt rum medans en gigantisk geting har tagit över resten av rummen, törs heltenkelt inte gå ut, hade den varit mindre hade jag antingen slagit ihjäl den eller släppt ut den, men det ska fan mycket till för att den här ska dö..

Miranda kommer iallafall och räddar mig snart, hoppas jag... förhoppningsvis är hon inte lika rädd som jag, men det tvekar jag på


You got some serious problem m8

iousHallå där! ligger helt förstörd i sängen och hela kroppen gör ont, ryggen är helt förstörd känns det som och mina armar bara värker. kul!

hoppade med Diva tidigare, sen har jag och Leia solat lite och sen tog jag och mamma en ordentlig promenad med Melba!

Slog på Rise of the footsoldier men orkade inte se mer än 10 minuter, okej slåss så jävla mycket ni vill men blir bara patetiskt när dom börjar komma med mega knivar och yxor haha..

ska hitta nån trevligare film istället


Det är bara en väntan, en väntan på att du ska gå över gränsen.

Godmorgon! tänker börja morgonen med en promenad med Melbis ner till dagis, efter skolan har jag träning & sen ska jag försöka få nån ordning i mitt otroligt kaoziga rum.


Säger godnatt

Tog mig en PW nu på kvällen med melba, skönt skönt! Nu har lilla trötta jag bestämt mig för att sova! Godnatt

Fin va? :)<3333


är påriktigt helt trasig

Hade orgentering idag, vart absolut upp emot 1mil för min och Mirandas del, hamnade i allt för många återvändsgränder haha.. förövrig så klarade vi alla kontroller vilket utan tvekan var första gången haha..

Kom hem runt 11 och nu har jag legat och halvsovit framför Green Street Hooligans. Finns inget slut som jag hatar så mycket som när en av huvudpersonerna dör, vem kom på den ideen lixom??


Ska iväg och vaccinera mig och sen har jag träning. helt död






trött på livet

Hallå där! är helt slut och trött på livet, Var ner på stan med Miranda ett tag, fick med mig örhängen och ett par ballerina skor!

Vart ute på en långpromenad med vovven i skogen och nu ska jag dra på The football factory och sen ska jag sova!

Imorgon har vi sovmorgon, sen orgenteringsdag och sen slutar vi 11, inte mycket till skoldag det inte!


Fixfixfix

Klippte av ett par gamla byxor och gjorde om fickorna! Vart helt okej faktiskt!


Skolavslutningskläder?

Hallå där! kom just hem från en springtur, superskönt var det!

Ska fortsätta kolla på en film som jag bara lyckades se halva av, och sen tänker jag ta en promenad med vovven och sen sova!

Nu närmar det sig sommarlov och var nere på stan med Malin idag, hittade ett spetslinne, blommig kjol,vitt linne, nagellack och eyeliner!

Funderar faktiskt på att ha linnet och kjolen på skolavslutningen, inte så sugen på klänningen.

image description
Och med ett par höga färgglada klackskor!

image description
image description

Fuck måndag

Godmorgon! var helt död och lyckades försova mig, kul.

Har hunnit med en supersnabb hundpromenad och inväntar Miranda.

Fyfan nu vill jag bara ha sommarlov!


drar ut och springer!

Mina hjältar får följa med mig ut på en springtur. LOVE




out and away


den här långhelgen behövdes!

Har haft en helt jävla grym långhelg och det bästa av allt, den är inte slut än!

Hunnit med att måla om rummet, beställt ny säng och byrå, slängt istortsätt alla gamla möbler, målat om garderoben, rensat bort massa saker och köpt massa nytt!

Har hunnit med massa mys med gos, vart massa med tjejerna träffat nytt folk, utekväll och hemmakväll.

Idag kommer förhoppningsvis också bli en trevlig kväll och imorgon har jag massor att göra!


dreamteam


Möter upp favvotjejerna!

Ska springa iväg och möta Alva och Miranda nu, kommer förhoppningsvis bli en riktigt rolig kväll! Hörs inatt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1509857/images/2012/pic_203110729.jpg" class="image">


Tired

Mamma ringde å väckte mig vid 12, helt död var jag! Supertrevlig kväll igår, skräckfilm å godis! Sov hos a och nu har mammsen hämtat mig! Oh ja är ute med melba, superskönt!


Blir ingen sömn för min del

Kom hem för en stund sen, Tänkte passa på att sova tidigt men eftersom mina kära grannar roar sig med att ha fest så är det lättare sagt än gjort. Tur att dom har bra musiksmak iallafall


Långhelg!❤

Sitter på bussen mot Valbo nu, blir myskväll där med gospojken min!

I sista sekunden lyckades ja hitta några pressenter åt han nere i Tyskland, riktig chansning, för hoppningsvis blir det bra :-)


Du kan inte haft nåt samvete

Godmorgon! lyckades inte somna igår, efter några timmars försök så måste jag ha somnat för klockan ringde imorse och jag var exakt lika trött som vanligt..

Ska ta mig en promenad till skolan, har bara 3 lektioner idag och sen ska jag vidare till gymmet!


videoklipp



hittade en gammal film med lite ihopslängda videoklipp haha, bjuder på den!

måste påstå att min kväll inte kan bli bättre

låg ett paket här hemma och väntade på mig när jag kom hem, den får underhålla mig ikväll är helt kär i den! eller är helt kär i både boken och hans låtar, funkar alltid att lyssna på dom när man är nere, så inser man att man är långt ifrån att ha det sämst.



Har haft en jätte bra resa och kommer massa bilder sen idag eller imorgon! ett videoinlägg tänker jag också bjuda på senare!

Nytt!

Har inhandlat mig nya träningsbyxor&skor idag, eller mamma har snarare gjort det. Han med en lunch på stan med henne också och nu ska jag vidare mot gymmet! Faktiskt jätte skönt att va hemma igen!


Hörs hej


Away

Slänger upp ett sista inlägg nu, kommer inte blogga överhuvudtaget när jag är borta, om jag inte råkar stöta på nåt trevligt ställe med internet nån stans dvs.

Inhandlade den här igår! var värkligen ett bra köp är supernöjd!


resfeber..

Vaknade upp bredvid mitt sällskap, han fick skynda sig iväg mot skolan medan jag slog på en film och la mig och myste i min ensamhet, här ligger jag förövrigt fortförande, mammsen kommer hem snart och lagar lite mat åt mig och säger hejdå.

Senare kommer pappa och bror min och hämtar mig så ska vi fixa lite saker sen bär det av mot Arlanda.



Sverige-Tyskland

Hallå där! Fyfan vilket risigt väder det har vart hela dagen, sitter iallafall på All Star med a, vi har ätit och kollat matchen! Mysmys


stresssssss



Har legat och myst med vovven hela morgonen, är  inte alls klar och börjar få riktigt brottom, ska slänga iväg knävovven och försöka bli klar. Ska ner och hinna lämna melba om 15 minuter. panik

insperation till sommaren



Det närmar sig sommaren, såfort jag kommer hem igen så sätter jag igång med hårdträning, jespi har fixat ett träningshema också och för en gångskulll tänker jag inte ge upp efter första gången, nu jävlar!

Godis,läsk & chipsförbud har jag också.

36 dagar till sommarlovet!! WIHOO

göraalltjagbordegjortförlängesendag

hallå där! Pappa hämtade mig efter skolan och vi åkte och växlade lite pengar, han med en pizza också, jag som värkligen har skärpt mig med vad jag äter, känns ju lite som att man vill hinna få till lite bättre kropp till sommaren iallafall..

Han med en sväng med mamma på stan också och sen slängde jag ihop en 20minuters uppsats om Berlinmuren.

Tog en timmes Powerwalk och nu har jag målat naglarna och ska fortsätta kolla på Vm!

Gud vilken dag! helt slut.


Ute på en Pw!

Tog med mig melbis och gav mig ut i skogen för en Powerwalk! Så skönt väder nu!


sol och myssöndag!

Godmorgon! vaknade jätte tidigt och har hunnit med en hel del på dom timmarna, städat rummet, packat och vart upp och myst lite med Pepsi.

Ska försöka hitta nåt och äta och sen ska jag iväg till a en stund.



Min säng består av chips

Melba har tagit chipspåsen och hällt ut allt i min säng, mys.

Har vart med Alva,Oliver & Eddie hela kvällen, han med en roadtrip i jakt på ett spökhus eftersom vi gav upp Norrfly iden rätt fort. Slutade med att vi köpte chips och åkte hit, mys!


Lördag

Hallå där! tror jag har haft världens skönaste dag! vart och handlat lite med mammsen och tränat med vovven!

Packat massa onödiga kläder som jag tänker släpa med mig på torsdag, åker nämligen bort då, blir superskönt att komma bort ett tag!

Nu är Alva här och vi väntar på att Oliver ska hämta oss, ingen aning om vad resten av kvällen kommer bjuda på!


besviken

Helt arg och besviken, skickade efter en fucking neccesär från Vs, ursäkta en neccesär... OCH VAD FAN FÅR JAG!?!? skulle nog mer kalla det.. amen typ pennskrin, fast den är lite för kort för att man ska få plats med några pennor i den..

ååå helt less, betalt pengar+massa äcklig frakt,.. för nån jävla pygme neccesär, trodde förfan den skulle vara stor.

iförsig blir den alldeles lagom att ha typ ögonskuggor i, men helt arg endå..


High on pink


Hallå där! hoppade direkt in i duschen när jag kom hem och nu ligger jag lyssnar på depplåtar, vet faktiskt inte varför,, livet är grymt just nu!

inväntar BB nu, efter det ska jag sova!

har även inpuls skickat efter nånting från Vs, hmm vad kan det vara? ;)


Ute och promenerar

Vart ute oh gått i 1,5h börjar närma mig hem nu, vilket känns helt underbart, känns som om mina fötter håller på att gå av, hem byta skor och ut och powerwalka Med melba!


Avlider

Sitter på min livs tråkigaste & längsta So lektion, fördriver tiden med att göra bänken lite finare. Hahaha fula jag


Jag letar inte problem, problemen letar upp mig.

Hallå där! vilken jävla dag det har varit! är heeelt slut!

Gick bara första och andra lektionen, var iväg och kollade ryggen, allt var som det skulle, tur det!
Sen var jag iväg och tatuerade mig, fyfan vad ont i gjorde, haha svårt att beskriva smärtan, men låg och skrek fula ord i en timme och samtidigt som jag låg och bet mig själv tills hela handen var röd..

fyfan, aja är glad att jag gjorde det! vart värkligen supernöjd!


Sitter och skakar av rädsla

Mitt hjärta slår 3 gånger så fort som det borde, döda mig


Låt inte horungar stänga min kista.

Nu ska jag försöka sova, var ute och sprang 5km, superskönt värkligen!
Imorgon ska jag till doktorn en sväng och kolla ryggen, sen har jag tatueringstid och på kvällen har jag träning med vovven..

imorgon kommer bli en bra dag! :D



mina favorit tjejer <3

summerfeelings

Hallå där! har haft en hur härlig dag som helst!

Vaknade, slängde i oss lite frukost och sen åkte jag ut i skogen med Melba! superskönt var det!
Åkte till mormor och somnade på gräsmattan, sov nån timme där innan jag inhandlade lite godis och begav mig hem, nu ligger jag och äter godis och stortrivs!

Ska ut på en powewalk om nån timme och sen ska jag bada!


Bilder från igår!


fyfan vilken grym kväll

Haft en toppen kväll med super trevligt folk, började uppe hos Miranda med brudarna, jätte trevligt värkligen!

begav oss ner mot staden och träffade lite folk, var uppe i kungsbäck en sväng också, vilket värkligen inte var nåt överhuvudtaget.. tillsist mötte vi Oscar och Alexander+ några till, vi hade trevligt vi ockå, dansa som bara den!

Nu ska jag försöka sova såfort gos har kommit. :)


RSS 2.0