man får allt leta ett tag innan man hittar dom riktiga vännerna

Fick en kommentar om vilka som var mina närmaste kill/tjej kompisar, svarar inte på kommentarer alls längre, men tänkte göra det nu med tanke på hur jävla tråkigt jag har.
 
 
Mina bästa tjejkompisar och dom jag umgås mest med är utan tvekan Miranda,Alva och Leia. Sen har jag en hel del bra tjejkompisar utöver det, men det är inga jag träffar särskilt ofta. Och ja att det är just dom jag umgås mest med är väl inte så konstigt, kan nog dra en slutsats att vi är väldigt lika varandra på sättet heltenkelt! och såklart att dom heltenkelt är världens bästa vänner,
 
Ser vi tillbaka några månader så såg det någon annorlunda ut, hade nog utan tvekan pekat på 2 personer som mina närmaste tjej och killkompisar. Kanske inte för att dom var dom jag umgicks mest med, även om vi träffades en hel del, utan för att dom visste ALLT om mig, vissa stunder trodde jag faktiskt att iallafall en av dom kännde mig bättre än vad jag själv gjorde. Idag skulle jag inte kunna säga att dom var mina närmsta vänner, inte alls... av olika anledningar, synd faktiskt men så är det. tar ingen skit :)
 
Min bästa killkompis nu är Anton, finaste vännen och pojkvännen, och det beror väl till stor del på att jag inte umgås med några andra killar. Inte såpass att jag skulle kunna peka ut en som min närmaste vänner iallafall.
 

slöaste kvällen på länge

 
 
Har haft slöaste kvällen på länge, inte gjort ett piss haha.. slog på en film som jag halvsov mig egenom, ska nu fördriva nån timme innan jag tänker sova, hade gärna sovit nu men är inte det minsta trött.. passar på att dryga med vovven, stackarn haha
 

tatueringssugen!!!

 
Är jätte sugen på en till tatuering, som alla sa till mig innan, har du väl gjort en så vill du göra fler.
 
Kommer dock tänka över det 1000tals gånger innan jag sätter mig under nålen igen, vill vara helt säker på att jag inte ångrar mig, mina stjärnor på fotleden hade jag velat gjort i ungefär 4 år innan jag faktiskt gjorde dom, och det kommer jag absolut inte ångra! andra anledningen är att det är den värsta smärta jag vart med om, är tydligen inte så smärttålig låg och grät och skaka under den värsta timmen i hela mitt liv...
 
 
Den som jag är mest sugen på håller jag för mig själv ;-)
 

första riktiga snön!

Vaknade upp bredvid min kärlek runt 11, skrollade egenom insta och insåg ganska fort att det hade kommit regält med snö! lyckan tog över så väckte honom för att berätta den goda nyheten, hade gärna gått ut och tagit vara på första snön men så vart det inte, vi har legat inne och myst hela dagen.
 
pappa hämtade mig där runt 3, och nu är det middag pågång! blir hemma ikväll, ska sova riktigt tidigt. mmh bästa som finns!
 
Tomte Melba däckade efter all julmat, gosan

28/9

Jag mamma och min morbror begav oss till stugan igår, var iskallt men han bli varmt innan det var dags att sova iallafall. Fullmåne och det vart faktiskt is på sjön inatt, melba passade på att bli magsjuk så spenderade ett bra tag ute inatt, stackarn kunde inte sluta spy.
 
Hittade även en fladdermus uppe på loftet, haha stackarn var dock död, hur fan den hade hamnat där vet jag inte..
 
Åkte hem ganska tidigt idag, tog en lång duch och åkte till mormor för att träffa henne.
Ska ut en sväng med Melba nu och sen ska jag mamma och moster iväg och äta donkenmat, så tjocka är vi haha.
 
Åker och sover hos Anton efter det :)
 

03:38

Mitt ute i skogen med en magsjuk hund, mörkrädd och fullmåne. Låt mig sova


Hööstloov

Äntligen lov! Helt underbart!

Agerade polis idag med Miranda vilken var skoj det med, åkte hem och somnade.. A kom förbi, vi hämtade Melba och käkade innan han drog. Åkte och kollade när Jossa tränade och efter det somnade jag kramandes med min vetekudde, Anton kommer hit när som helst igen men jag somnar troligen på engång så sånt vidare sällskap är jag inte..


Näst sista dan!

Går idag och imorgon och sen har jag höstlov!

Igår laddade jag och baby upp med chips och tittade på Harry Potter, somnade nån gång under filmen trorjag, vi gick upp och åt frukost imorse och avslutade med att äta tårta haha. Lite morgonmys och sen fick jag sällskap till skolan.

Är klar med en helt onödig No uppgift och försöker fördriva tiden på andra sätt.


Helt slutkörd

Har just kommit ur duchen, kvällen har bjudit på hoppträning på Groch vilket gick alldeles utmärkt, var med mamma och pappa på köpis en sväng och inpulshandlade the sims 3.. haha så mobbad är jag!
 
Ska ta och plugga lite nu och sätta på en film, kommer somna innan jag ens hunnit öppna böckerna så trött är jag.. kämpar på sista dagarna nu
 
finaste peppan <3

Måndagsångest

Sitter hemma och äter lunch nu, tyckte det var lika bra så.
 
Blir hemma nån timme till innan jag beger mig tillbaka till skolan för att kriga mig egenom 2 lektioner, har simning sista lektionen men det hoppar jag heltenkelt över idag.
 
Har träning ikväll vilket iallafall ska bli kul.
 
Och om exakt en vecka ligger jag och sover, för då har vi lov ska bli så in i helvete skönt
 

söndagskalas

Imorse vaknade jag tidigt, smög ut i köket och åt cheescake innan jag kröp ner i sängen med älskling för yttligare en timmes sömn. Väckte honom och vi gjorde lite lite frukost innan vi återgick till viloläge. Var ner på stan en sväng och inhandlade pressent till Greta. gick hem, jag fixade mig, vi åt lite lunch och sen hämtade Miranda och Malin mig. Vi begav oss till Greta där vi var ett gäng som firade henne!
 
Kom hem för nån timme sen och nu är det solsidan som gäller, ska plugga lite och sova tidigt.
 

Lördag

Jag och baby åkte in en sväng till stan i dag, mamma hämta mig där och vi tog en sväng till Valbo. Senare storhandlade vi på Maxi,City gross och Willys.. Ja jag vet inte varför vi inte köpte allt på samma ställe... Efter några timmars mathandling åkte vi hem, jag bakade, vi gjorde mat. Var ute med melba och nu har jag duschat, tänt lite ljus och krypit ner i sängen i väntan på Anton


För tidigt

Vaknade just, drömde en dröm som jag inte hade nån större lust att drömma så det var bäst att vakna. Igår kollade jag och Anton på sagan om ringen, vart i lurad att den var 2timmar när den egentligen var 4... Ska vänta på att han vaknar nu och sen får vi se vad vi hittar på


torsdagsshopping

Godkväll! har hunnit med 2prov idag som jag känner mig rätt nöjd med.. känns jätteskönt att ha det gjort.
Mätte Anton på stan efter skolan, åt kina mat, köpte ett halsband, ett armband, en väst och ett par kängor! har letat skor hur länge som helst och nu har jag äntligen funnit ett par! helt förälskad i dom! inga speciella överhuvudtaget men jättesköna och helt normala.
 
Tog bussen till mig och slog på en film, Warhorse! den var faktiskt jättebra! tycker alla som inte sett den ska ta och se den på engång, rätt sorglig är den också.
 
Tog en promenad i regnet innan han begav sig hemmåt och jag slog mig ner framför tvn.
 
Nu satsar jag på att bli trött så jag lyckas sova
 
 
 
 

Förlust

Hade utväcklingssamtal idag, rullade på helt ok, hatar verkligen det... förstår inte ens vad meningen är, är det nå särskilt att prata om kan dom gott och väl ringa.
 
Sen var jag Leia och Destiny iväg på hockey, brynäs förlorade med 1-4, det var ju inte direkt possitivt men förövrigt tyckte jag att det var en bra match!
 
Har läst egenom alla so papper till imorgon, nu ska jag somna till favoriten!
 
 
 

GOTLAND pics

 
Världens finaste och bästa ställe! ett måste till nästa sommar

denna höst kommer ta död på mig

även idag regnar det, jag har ont i huvet och måsste dessutom cykla ner i regnet och lämna Melba på dagis, betyder allså att jag kommer bli genomblöt och inte torka på hela dagen...
 
Slutar iallafall tidigt idag och ikväll blir det förhoppningsvis hockey.
 

drunknar i plugg

Även denna dag har jag ägnat åt att plugga, vill inte leva mer.
 
Skrev klart ett arbete om andra världskriget idag iallafall, ska ta och läsa egenom alla papper nu och hålla tummarna för att det går hyffsat på provet iallafall.
 
Jag och pappa har hunnit med kina mat idag också! lika gott som vanligt.
 
Just nu känner jag mig som den mest uttråkade människan i hela världen, ligger i min jävla säng och stirrar in i min fula dator. får övertala nån av mina osociala vänner att tillbringa en stund i telefon med mig.
 

slut i hela kroppen

Har slagit mig ner i sängen och hoppas på lite plugg motivation...
 
Hade simning sista lektionen, trötta och med ont i hela kroppen tvingade vi på oss kläderna, drog på luvorna och begav oss ut för att bli ännu blötare.. spöregnade nämnligen.
 
Åkte hem, slängde i mig lite mat och sen åkte jag och mamma till köpis, 5gången jag är där på kanske 2 veckor för att köpa skor, finns dock inga jag vill ha... det värsta som finns måste vara att köpa skor...
 
Åkte hem och la mig i sängen, en powernap, Jossan ringde och väckte mig med "vi har träning om 25 minuter" Stressade som ett svin, på med kläderna och vidare till stallet, dressyr på Groch soom gick hyffsat bra!
 

Man måste genom skam, man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva

Har nu legat och försökt plugga senaste timmen, blivit nå klokare?  -nej inte alls.
Kommer inte ihåg alls vad jag läser, håller tummarna för att nåt har fastnat iallafall.
 
Håkan och Rmk och toppen förgyller min kväll, imorgon har jag dessutom sovmorgon så ska försöka hålla mig vaken några timmar till så jag inte vaknar för tidigt imorgon.
 
Ska lägga mig och fundera på varför vissa personer är i så stort behov av uppmärksamhet, skämmer ut sig totalt bara för att folk ska märka dom, hmm why? dont know isåfall är jag nog heldre helt osynlig.
 
 
 
 

sweet weekend :)

Haft en jättemysig helg med min kärlek.
 
I fredags slog vi på en film, åt chips och bara myste, gick ner och köpte vindruvor och sen somnade jag i soffan.
klev upp runt 12 i lördags, gjorde jättegod frukost och efter några timmar satte vi igång med chokladbollar!
vart extremt gott heltenkelt!
 
slängde ihop lite mat och begav oss ner till saints för hockeytittande med ett gäng av Antons kompisar.
Kvällen avslutade vi med soffläge, chokladbollar, och film! somnade som vanligt innan filmen var slut men det är helt ok att sova också!
 
Idag har vi gjort jätte god lunch, och bara tagit det lugt! är nu hemma och inväntar solsidan!
 

Fredag

äntligen fredag! riktigt skönt känns det, ska börja med lite mat om nån timme, packa väskan, hämta Melba på dagis, gå en liten sväng med henne och sen åka till Anton!
Blir där hela helgen så nästa blogginlägg blir troligtvis på söndag!
 
ha en trevlig helg friends :)
 

Brynäs-Skellefteå

Mötte Miranda runt halv 6, kikade runt efter haloweenkläder utan resultat. Fick med mig en klänning och ett linne med nitar i bak i stället. Tog oss till läkerol för hockeytittande, riktigt rolig match var det! Och Brynäs vann!

Klänningen ser dock väldigt skum ut... Mycket finare i verkligheten enligt mig!


Hola amigos

Godmorgon! Har sovmorgon idag, vaknade endå 30 min för tidigt... Börjar om 1timme & 45min..

Igår kom Anton hit, vi traskade iväg mot Polhem för att att spendera nån timme där. Vet vad jag vill!
Gick hem till mig, gjorde popcorn och kollade på efterlyst, sov en stund och sen drog han.

Ikväll ska jag plugga, orkar jag blir det hockey också!


Helt inte trött

Kan inte sova alls vilket gör mig helt galen, får panik när jag inte lyckas sova., kommer bli en helvetes morgon imorgon, fyfan


Kock tack

Åt just världens äckligaste gröt för att ingen jävel är hemma och kan komma med ett vettigt jävla matförslag. Kul :)

Ska försöka finna nåt trevligt att göra resten av kvällen, eftersom mamma inte värkar ha några planer på att komma hem. Äcklig som jag är så lånade ja ut mitt supporterkort också den här kvällen kan gärna ta slut


nyklippt

Mötte mamma runt 4 också följde hon med mig till frissan, har velat klippa mig jättelänge men blir aldrig av... nu är det gjort iallafall och jag är nöjd! ingen störra skillnad, toppade och klippte upp det lite bara.
 
Har ätit lite middag och ska ta itu med lite plugg innan jag slår på en film
 

måndag morgon

Godmorgon! ännu en helg har flygit iväg och det är dags att gå till skolan, är faktiskt inte ens trött, inte än..
 
Får se vad jag hittar på ikväll, förhoppningsvis hinner jag klippa mig och kanske inhandla ett par varmare skor också!
 

Sammanfattar helgen!

Har blivit jättedålig på att blogga, men förtillfället är det inget jag orkar bry mig om, bloggar bara för min egen skull så att jag ska kunna se tillbaka på dagarna som har gått.
 
I Fredags kom Anton hit, myste några timmar innan vi traskade ner mot stan för några timmar i biomörkret, såg Ted som faktiskt var jätte bra! absolut sevärd! kom hem runt 12, men somnade inte förns runt 4, några timmars prat och tiden bara rann iväg.
 
I Lördags ringde klockan tidigt, åt lite frukost och tog med Melba och åkte på lagottoträff, alltså jätte många hundar av samma ras som Melba, så släpper man dom allihop och kollar när kaozet tar fart, lika kul som vanligt!
 
kom hem runt 12, trötta och kalla kröp vi ner i sängen och somnade, riktigt skönt var det och vi vaknade inte förns 5.. en ganska lång sömn alltså.
 
Gjorde mat och åkte hem till honom, vart en kall promenad från centrum till mackmyra så satt perfekt med ett varmt bad på det. la oss framför tvn med chips och somnade där.
 
idag vaknade vi och jag tog bussen hem, på eftermiddagen åkte jag mamma och Anton ut till pappa för att fira att han har fyllt år, brorsan och hans tjej var med dom också, bjöds på mat och tårta! Melba passade på att ta årets sista bad också!
 
nu är det solsidan som gäller!
 

lovely friday

Har varit full rulle hela dagen, skyndade mig hem när jag slutade och städade rummet, bytte lakan, och damsög överallt, Håkan på högsta volym gjorde allt mycket trevligare.
Var iväg och handlade med mamma, tog oss en hundpromenad, och nu har jag just ätit.
 
ligger och slöar framför en av dom nya Johan Falk filmerna, världens bästa filmer!
 
Senare blir det Bio med Anton innan vi beger oss hit för att sova här!
 
 
 
 

Torsk

Brynäs torska mot Färjestad och jag sitter på bussen hem, svälter typ.

Myste med mitt hjärta hela kvällen igår, kom i säng sent men tog mig upp i morse endå,
Kom till skolan och fick reda på att vi började halv 12, kunde alltså ha sovit 2h till.. Vart en sväng med Miranda på stan istället.

Nu längtar jag hem efter min säng, säng och mat


Onsdag

dagen har rullat på hyfsat bra, började morgonen med att kriga mig egenom ett jävla musik omprov.
fick till ett godkänt iallafall vilket känns skönt.
 
Slutade rätt tidigt och cyklade hem och tog en dusch, la mig med en hög plugg och försökte koncentrara mig på det i 30 minuter, förhoppningsvis är jag nu lite klockare.
 
Ska börja med nån mat om ett tag, sen packar jag väskan och åker iväg till Anton, spenderar natten där!
 

Snart är halva veckan avklarad!

Onsdag idag vilket betyder att det bara är idag och 2dagar till tills det är helg!

Slutar tidigt idag och ska ägna nån timme åt att plugga, mot min vilja men det är nödvändigt.


Luleå-Brynäs

Slutade runt halv 4 idag och stressade hem för en snabbdusch, mötte upp Anton och vi gick och hämtade Melba innan vi landade framför tvn. Runt halv 7 promenerade vi ner mot stan för mat och hockey tittande på O'learys. Brynäs tog hem 3poäng och vi hade några trevliga timmar.

Nu är det sovddags för mig!


Tvmys

Var iväg på ett markarbetspass på Groch, inte ridit han på säkert 3år och fick en riktig wow-känsla! Gick verkligen skitbra! Fick jobba på en stund men sen fördrog han vad jag ville, jobbade under sig jätte fint gjorde han också.

Har just kommit ur duschen och ska avsluta måndagen framför tvn


Måndag igen

Veckorna flyger iväg och idag är det måndag igen, har slängt i mig lite frukost och ska cykla ner till dagis med Melba.

Senare blir det träning!


RSS 2.0