Solasolasola

Godmorgon! klockan ringde imorse och baby åkte iväg till Läkerol, medans jag begav mig ut och solade med mamma. Är hemma nu och ska ta mig en dusch och vänta på att han kommer tillbaka hit.
 
Igår tog jag helt fel på busstiderna så fick mig en timmes spontanshopping på stan. hittade två saker som jag kärade ner mig totalt i.
 
jätte söta skor och supergod parfym enligt mig :)
 
Åkte till Anton och vi tog oss en promenad iväg och badade, super varmt var det och riktigt skönt att bada!
Lagade lite mat hos honom och sen åkte vi till mig, åt jordgubbar och kollade på film. sen somnade vi.
 
Nu ska jag vänta på att Miranda blir klar och så ska vi ner till Gs
 

äntligen hemma i min älskade säng

Är nu hemma efter en skitrolig kväll och natt, Jag och Miranda sov slutligen hos Alva.
 
Hade en toppenkväll iallafall, var omöjligt att sova när vi väl kommit in och lagt oss, men efter att ha sagt godnatt alldeles för många gånger somnade vi, vaknade 4h senare och gick upp pigga som vi är..
 
Tog bussen hem och nu har jag ätit och duschat, ska åka iväg och våldgästa baby och blir antagligen kvar där över natten.
 

välbehövda timmar i solen

Tog mig en lång varm dusch imorse och begav mig till staden och mötte Leia, inhandlade en tröja som jag kärat ner mig totalt i & sen gick vi till Gävle Strand, Miranda kom hon också och vi spenderade några helt sjukt varma timmar i solen, vart dock lite för varmt så plågade mig själv att cykla hem, kastade mig ner i sängen och dog när jag kom hem,nu har jag duschat och ätit kräftor och ska börja funedra vad kvällen har att bjuda på :)
 

we all lose when they feed on our souls

 
 
Godmorgon! ligger och myser med gosvovven och ska snart äta frukost och åka ner på stan med mamma
Senare väntas kräftätning med tha family. trevligt,trevligt!
 
 

Filmmys med en skål godis, perfekt! Nästan iallfall.

Köpte med mig en påse efterlängtat godis på promenaden, nu ska jag dra igång Cougar Hunting och försöka komma isäng tidigt.


Love is happiness

Hallå där! kom just hem från världens bästa, kom inte isäng förns runt 4 igår och själv vaknade jag halv 10. Tillräkligt trött för att slippa överväga om jag ska ut och roa mig ikväll eller ligga inne. Blir absolut att ligga inne!
 
Jag och Anton åt frukost på balkongen, riktigt varmt.. senare bjöd han på kinamat som också den åts ute på balkongen, tog bussen till stan tillsammans, och sen tog jag mig en promenad hem därifrån, ska ut och gå en sväng med Miranda snart, på den promenaden är även godistajm inräknat haha.
 

Vilket jävla väder!

Hallå där! Sitter på bussen påväg till hjärtat mitt nu, dagen har jag spenderat i solen på Gävle Strand med Miranda & Malin. Skitskönt var det! Väldigt kallt i vattnet tyvärr haha.


perfect evening

Hallå där! är hemmaa tidigt och tänker byta om och lägga mig, är iallafall väldigt nöjd med kvällen som spenderades på stan men blandannat Miranda och Alva.
 
Slänger upp lite bilder istället
 
och ni förstår förhoppningsvis själv att det var dom som kom fram och ville ta kort med oss och inte tvärt om.. i gemförelse med dom så är vi kändare.
 
 
 
Mange Makers, Youngblood,Simon,jag och Miranda,Uffe,okända pojkar och en vakt som nödvändigt ville ta kort med mig..
 
Så är det att vara känd idag ville alla ta fanbilder med oss på.. men man får ju stå ut :/
 
 
 

Tisdag

Hallå där! Slänger upp ett inlägg nu sen kommer jag somna haha.. Myste med hjärtat igår kväll, hyrde film och åt popcorn, idag har vi bara slöat bort hela dagen, gick ut en sväng med melba och gjorde Scones frukost till baby. Ikväll blir det lungt som vanligt.


Måndag

Igår firade jag mormor, riktigt god tårta fick vi till. Sålde min dressyrsadel & vart några tusen rikare, jag och Anton passade på att spendera några timmar på Escape, kom inte i säng förns runt 4, idag har jag vaccinerat mig utan att skrika.. Sen tog vi en sväng på stan och på köpis, samt tog en fika nu är vi här och har just ätit, blir myskväll ikväll!


Grattis mormor!

Ska cykla iväg till mormor nu och göra tårta och fira henne! Jättevarmt ute men ska försöka överleva den oändliga cykelturen..


Inväntar att den elaka busschauffören dödar mig :)

Haha finns inte så mycket värre än att vara ensam på bussen på natten, påriktigt känns som om nån snart dödar mig. Har myst hos hjärtat hela kvällen, chips och film. Helt perfekt! Tidigare idag så tog vi oss en tur på stan, impuls gick på fotboll, stor seger för Gifs del! Och efter det unnade vi oss att äta ute, vart kinamat, min favorit! Nu ska jag försöka hinna med en annan buss från stan, inte en chans att jag går hem.. Minus grader ute haha


ändrade planer.

Godmorgon! Dagen vart inte alls som det var tänkt av lite olika anledningar, är hemma och har just varit ner på stan med mamma och fixat lite gerjer.
 
'Inga större planer för dagen, får se vad som händer heltenkelt.
 

Äckel regn

Tog mig en cykeltur ner till Miranda och vi gick till Gävle strand, träffade Emma & Greta och spenderade nån timme i solen, super skönt dock vart det molningt så jag och Miranda tog oss en promenad vidare till stan & sen fick vi gå hem i ösregn, trodde det var slut på regnet men tydligen inte.
 

I have pms and gps which means i am a bitch, and i will find you.

Har just kommit hem från vetrinären med Melbis, ögonspeglingen gick bra som tur är.
 
Vaknade bredvid hjärtat idag, lika mysigt som vanligt. Ska iväg och träffa Miranda om ett tag, vi ska fixa klart lite grejer & tänka ut nån slags plan(känner jag oss rätt så behövs det) .
 
Ikväll tänker jag ligga hemma by my self och inte göra nånting alls! helt okej enligt mig :)
 

home sweet home

Hallå där! kom hem runt 1 idag och har varit ute med Miranda en sväng, nu har jag gjort i ordning taccos och inväntar Anton. myskväll för våran del.
 
Imorgon blir det upp tidigt, pärlan min ska till vetrinären!

Mmmmm sol

Har kommit fram och packat in allt i stugorna, legat ute i solen hela dagen och nu är grillen tänd och det väntas god mat! Vovvarna trivs dom med!


Goodmorning friends


Bussblogg haha skjut mig

Sitter på bussen hem, vill bara spy på regnet.. Tycker det är skitmysigt när man är hemma, men har knappt solat och bara badat nån gång den här sommaren. Börjar lessna.. Har spenderat kvällen i Valbo hos världens bästa pojkvän, filmmys! Trevligt trevligt! Imorgon bär det av på nya äventyr whith the släkt. Yey


äckel dag

dåligt väder, dåligt humör & skrillex enda som saknas är god mat!

I will never be perfect for you, and i hate to feel lika that

Slände ihop mat till mig och mamma, eller ja slängde ihop.. vart faktiskt riktigt avancerat för ovanlighetens skull.
 
Vart ute på en promenad med Melba och nu tänker jag ligga här och dö. möjligen en promenad med Miranda men efter det tänker jag fortsätta att vara död. livet suger :P hejdå äckliga människor hatar er alla.dö
 

Mysmorgon med hårigt sällskap

Vaknade tidigt eftersom bebiii inte ligger still när hon sover, är jag glad att hon ens väljer att försöka komma ner under täcket så mig gör det inget! Gofia! Nu ska jag äta lite frukost och ta en springtur!


homeee

Är hemma och har just kommit hem, vart en efterlängtad skogspromenad med vovvsingen, passar på att blogga ikapp lite nu.
 
Fredag: Igår så gjorde vi inte speciellt mycket, sov rätt länge, det åskade lite på morgonen. Tog oss en promenad, Anton badade och jag stog på bryggan fullt påklädd och frös, som vanligt.. tog oss en dusch, åt jätte god mat och kvällen spendderades framför tvn.
 
Lördag(idag): Vaknade runt 12, åt lite frukost och begav oss till Totra badet, blåste värkligen skitmycket men vi badade endå, stora vågor var det också. Pappa hämtade mig där och nu är jag hemma. Tänker hitta på nåt riktigt gott och nyttigt att äta ikväll! lördagsmys med mammi!
 

Torsdag

Slänger upp ett inlägg endå, har det jätte bra, dock är inte vädret lika bra.. Har iallafall badat idag och suttit ute och myst i åskan, nu har vi just kommit in och jag kommer somna när som helst helt slut


Onsdag

Godmorgon! klockan ringde tidigt idag, hunnit med att duscha packa lite och handla, om inte allt för länge åker jag och hjärtat iväg. Kommer inte blogga på några dagar. så ingen större ide att ni läser. hörs hej
 

Måndag

Vaknade bredvid bästa idag, vi har bara legat och myst hela dagen. Han åkte just och jag försökte mig på att laga lunch.. : bränd korv och makaroner som inte var klara. fyfan.
 
Ska iväg till stugan om nån timme och blir där över natten, ska faktsikt bli supermysigt!
 

.

Har varit på köpis med mammii och inhandlat lite saker, nu är A ute med Melba och sen ska han bjuda på bio, bästaste han! kommer somna jätte tidigt idag är helt slut! och tröttheten tar aldrig slut heller!
 
vi skjuter upp våran lilla semester till onsdag, är ändå så dåligt väder

Söndag

´Godmorgon! kan inte låta bli att blogga lite endå..
 
Har inte gjort nåt alls den här veckan förutom att vara sjuk.. helt frisk nu och har alldeles för mycket överskottsenergi, shoppingsugen är jag också dock känns det inte så kul att shoppa upp sommarpengarna som man kan ha massa annat roligt med..
 
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, tänkte åka iväg och våldgästa Anton såfort han har vaknat.
 
räknar med riktigt dåligt väder idag. usch
 

Tar en paus

Tar en bloggpaus några dagar, orkar inte känna mig tvungen att uppdatera gör endå inget annat än att vara sjuk..
 
Idag har jag fortsatt med sjukandet mår iförsig väldigt mycket bättre och har nästan ingen feber så nu närmar det sig!
 
Hatar att inte kunna göra nåt men måste  säga att det är rätt skönt endå.. Nästa vecka ska jag och A iväg och få oss en liten egen semester, blir hur härligt som helst att bara ha tid för varandra. Räknar med att det blir en hel del sol och bad!
 

Det gör ont att veta, men lika jävla ont att undra.

Hallå där! var ju iväg med Melba och röntgade henne igår, dom drogade ner henne totalt för att få henne att ligga på rygg, men otroligt gullig var hon med hängande ögon och såfort hon försökte gå så vinglade hon omkull.. gosan! allt såg iallafall bra ut! så nästa vår har hon förhoppningsvis valpar!
 
Sen han även jag med en sväng till doktorn för att kolla upp vad det är för fel på mig, dock gick det inte så bra för dom att ta proverna eftersom jag vägrade, klarar inte av att dom ska peta mig i halsen då spyr jag! dom gissade på halsfluss iallafall!
 
Mår väldigt mycket bättre idag så räknar med att vara helt frisk om några dagar!
 
Tur att jag har nån som håller mig sällskap <3
 

Mot vetrinären

Godmorgon! mår fortförande inte speciellt bra.. om nån timme ska Melba till vetrinären och röntga höfterna eftersom vissa lagottos föds med höftproblem och Melba ska ju troligtvis ha valpar om allt går bra, och om höfterna är friska!
får helt enkelt ta mig upp ur sängen
 
 

Bloggar ikapp

Vet att jag är dålig på att blogga, funderar faktikst på att sluta helt.
 
I fredags grillade vi iallafall somsagt, vi kom inte i säng förns runt 4 nån gång.
 
Mammsi hämtade mig där i går sen låg jag bara inne hela dagen och sov, mådde som en omskuren flodhäst.
A kom på kvällen och pysslade om mig, somnade med nästan 40 graders feber. och idag vaknade jag helt frisk dock väldigt trött och något varm.
 
Vi har varit iväg och ätit kinamat idag och hunnit med en skogspromenad med Melba i regnet.
 

RSS 2.0