Får panikångest av detta väder, vill inte leva mer

Denna dag får mig att vilja gråta och sen dö. Påriktigt orkar inte detta väder.

Kvällens planer sket sig ju totalt med tanke på att det aldrig funkar i detta väder för min del. Får väl ligga inne och äta och gråta i väntan på våren. får påriktigt panikångest av detta. Mitt liv suger


Hej mitt vinterland

Nu är det påriktigt över, överlever aldrig en promenad till skolan i det här vädret.. Min hals mår dessutom Inte så bra.
Mer eller mindre snöstorm och jag kommer få hela snöhögar i skorna.

Hade verkligen velat vakna bredvid min älskling idag och bara legat inne och kramats hela dagen. Tyvärr så sätter skolan stopp för det.


Låt mig sova

Har sovit nå sjukt bra inatt, vaknade dock upp med ont i halsen och trött som bara den. Var tvungen att cykla ner till dagis med Melba, vilket var Förjävligt... Kallt blött och halt.

Igår kom Anton hit, var ner på Borgis en sväng innan vi tog oss till Buddys för taccobuffe, godaste nånsin!
Gick hit och la oss framför tvn och jag somnade nog haha. Sen drog han och jag somnade efter högst en minut.

Sitter och hetspluggar nu, insåg att jag har prov första lektionen. Najs


Vaddå regn, kan snön komma ellerrrr

Ska ta mitt paraply och promenera iväg mot skolan, blir en något annorlunda dag med högskolebesök, UF information samt besök från arbetsförmedlingen. Senare ska jag umgås med min bejbi.

Har sovit skitbra idag, hade en väldigt skön och varm kudde delar av natten, sen insåg jag att det var melbas rumpa haha.. Gosan


långdusch och filmmys

Dagen har rullat på precis som alla andra, gick och åt lunch hos mamma och efter det gick jag hem, ont i magen, förkyld och har sovit jätte dåligt så tyckte det var lika bra så. Tittade på Johan Falk och sen åkte jag och mamma ner till stan, fick ett par skinnstövlar av henne förra helgen som jag älskar! ska inhandla ett par tjockare sulor bara.
 
Nu kom jag just ur en lång och varm duch och innan det hade jag ett superlyckat dressyrpass på Kalle! gick skitbra och fick världens wowkänsla!
 
Imorgon ska jag umgås med Felicia!
 
Valpmelbis

Pinsamt korta helger

Helgen har bara runnit iväg, känns så jävla surt att det är skola imorgon, vill bara ha jullov nu!

Igår var vi nere på all star och tittade på matchen innan vi begav oss hem till anton, ja somnade och sov några timmar och efter det vart det filmtittande, nattkäk och sen sovdags igen. Idag har vi bara slappat, tittat på film och ätit choklad. Är hemma och har just duschat och nu är det Beck!


lördag

sitter under en miljard täcken, dricker varm oboy och försöker bli varm... fryser extremt mycket heltenkelt...
 
Igår kom Anton och det vart pannkaksmiddag här innan vi runt halv 10 traskade ner mot stan för bio, såg Taken 2, som verkligen var skitbra enligt mig! tog oss hem efter det och somnade runt 3 nån gång, idag har vi tagit en sväng på en julmarknad, nu ska jag och mamma till köpis och senare blir det hockeytittande med mitt hjärta, sover hos honom sen också!
 

Dödsångest

Det här har påriktigt varit världens segaste dag, bara skitlånga lektioner och nu har vi 1,5h svenska innan vi slutar. Ska iväg med melba till veterinären då och ikväll blir det hockey, helt ok


Dödsångest


Utmattad och nästintill död

Hade en riktigt äcklig skoldag idag, bara skitlektioner som dessutom var jätte långa.. Slutade sent och efter det åkte jag till A, lagade mat och köpte kakor som vi åt upp, otippat.. Tog det lugnt heltenkelt mamma hämtade mig sen, kom just ur duschen och ska försöka sova, känner mig Inge bra alls, rätt säker på att jag blir sjuk nu


orkaaa

Att klockan ringde imorse förstörde mitt humör helt och hållet,  skitarg och trött, vill inte gå till skolan. fyfan.
 
Slutar dessutom sent idag. ååå äckel dag
 
 

Beckmys

Ska fan bli skönt att komma till skolan imorgon, allt är bättre än praon..

Igår köpte Jag lite julklappar med mamma + beställde lite grejer som jag ska iväg och hämta imorn.

Jag och Miranda var på hockeyn och sen drog jag och Anton till mig för tårtätning och matlagning. Kom isäng rätt sent och idag har vi bara sovit, sov till halv 12 och sen somnade vi vid 1 och sov några timmar till, myst hela dagen dvs. Gjorde lite middag och myste framför solsidan, nu ska jag ta en dusch, titta på Beck och sova


Hatahatahata

Denna dag har sugit. Min mobil laddare har börjar glappa vilket Slutade med att jag i panik slängde den ett antal gånger i väggen, bröt sönder det som gick och drog sönder sladden. Det finns heller ingen mat hemma. Ska iväg på hockey men kom just på att jag hatar hockey, fyfan. Tänker bryta sönder supporterkortet och elda upp skiten.


Fredag 16 November

Har nog påriktigt varit en av dom segaste men samtidigt skönaste fredagen i mitt liv.
 
Runt 7 kom Felicia hit, fixade mig och spenderade ett tag här innan vi begav oss ut en sväng, vart lite halvmisslyckat så åkte hem tidigt, är alltså hemma nu, ska ta en dusch och krypa ner i min älskade nybäddade säng. Med tanke på att jag har gått upp halv 5 hela veckan så passar det perfekt att sova tidigt idag!
 

Värsta jag varit med om

Tänker aldrig mer sätta min fot på ett bageri, och ALDRIG äta tekakor med. Tänker aldrig mer praoa och aldrig mer sopa.

Har rast nu, vilket jag har haft i 80 minuter, kommer antagligen sitta här ett bra tag till. Hatar det här stället så sjuk mycket :) nu ska jag få göra en tårta, första roliga denna vecka och sen hoppas jag att jag slutar


skitprao

Vart ingen prao idag av olika anledningar, tycker inte det har vart bra över huvudtaget, dom har mest andvänt oss som slavar vilket jag inte orkar med, speciellt inte eftersom inte Miranda ska dit. gör inte skiten själv :)
 
Vaknade rätt tidigt endå, har sysselsatt mig med att leta julklappar på datorn, han med att beställ en till mamma och en till finaste killen!
Ska möta Ibbe på skolan om nån timme och prata med syon om praon, tycker dom har misslyckats totalt med det där ja :)
 
Efter det ska jag ta en springtur och ikväll väntas hockey med Felicia!
 

Vill aldrig mer se en tekaka

Denna prao tar död på mig.. Vill aldrig mer de en tekaka... Slutade 9 idag också och åkte direkt till Anton för att spendera resten av dagen där.

Imorgon hoppas jag att alla beställningar på tekakor har försvunnit så vi slipper dom. Åker till baby när jag slutar för sagan om ringen mys.

Nu får den här veckan gärna ta slut


Stabbing the drama

Alltså denna dag...
 
Vaknade alltså halv 5, jag och Miranda har fått platta en miljard tekakor, sopat bakplåtspapper, samt sopat hela golvet, skitjobben alltså, kul va? :)
 
Vi slutade 9 vilket var en glad överraskning, en sväng förbi Tempo och sen mötte vi Alva och tog en fika på stan, letade runt lite efter en jacka också innan jag begav mig hem.
 
Gör exakt ingenting just nu, och hela dagen har varit fylld av drama... denna stad alltså(skyller på att jag bor i Gävle precis som alla andra gör :) ) ska typ skratta resten av dagen, sen ska jag träna och sova

07:16

Sjungande bagare, tekaksbak, fikarast, Förjävligt trött och ska aldrig bli bagare... 5h kvar


lugnet före stormen

 
Har verkligen tagit vara på den här dagen på bästa sett, men väldens bästa kille, vi har heltenkelt sovit, ätit och tittat på film..
 
Igår var jag hemma hela kvällen, jag och mamma kollade på film och runt 12 kom Anton förbi men nattkäk, vi höll oss vakna nån timme och sen somnade vi, jag vaknade upp men världens huvudvärk idag, skulle egentligen ha åkt iväg och ridit med Amanda, men skippade det och somnade om.
 
Jag och Anton har bara legat och tagit det lungt, tog en dusch, han bjöd mig på Kina-mat, & sen gick vi och hyrde en film som vi kollade på.
 
Nu är jag ensam igen och ska invänta solsidan och sen sova, sista dagen på 1vecka som jag fick sova ordentligt på morgonen, nu väntas en veckas prao på Olssons bröd med Miranda, upp 04.30 varje dag, japp :)
 
 
 
 

Finfrukost

Har just ätit upp dagens frukost som bestod av munk och cola, väntar på att Anton ska duscha klart och då åker vi till mig och gör lunch, följde med han till frissan runt 12 också. Igår vart det sallad nere på Isacs till middag, sen somnade iallafall jag tidigt


Twilightkväll för min del

Den här kvällen känns nästintill perfekt, lite pojkvän på det här så hade det varit oöverträffligt, Twilightkväll är det som gäller även idag.

Slutade rätt sent, slängde i mig lite mat och åkte till stallet, red ut med Amanda vilket var väldigt trevligt!

Imorgon hämtar pappa mig och jag ska iväg och rida även då, ser faktiskt fram emot det jättemycket! Senare blir det middagslagning, filmmys och sova med favoritkillen!


helt ok dag

Haha, gud alla har fått för sig att jag hade nåt stort bråk med nån okänd person inatt, haha nej så illa var det inte, var faktsikt mig själv jag var arg på av anledningen att jag inte somnade haha ;-)
 
Har sovit ut idag iallafall och huvudvärken försvann den också, nu är jag dock trött igen vilket bara är possitivt sover antagligen inatt iallafall!
 
, inhandlat diverse goda saker till imorn Anton kommer hit, är supertaggad på att se Stalkers, älskar att se saker som får mig att inte våga gå ut haha, ska även kolla upp Melbas tass som inte mår sådär jätte bra :-)
 

Hemma och tar hand om mig själv

Kunde inte sova inatt, fick panik över det och allt vart ännu svårare.. Blir så jävla arg när saker inte går som jag vill... Somnade runt halv 5 och 2timmar senare ringde klockan igen, hade ont i huvet som bara den så bestämmde mig för att vara hemma, somnade om och vaknade nu, ska ta en dusch laga mat och skämma bort mig själv!


Förbannad

Så arg att jag vill döda nån, äckel


Slut på detta lov!

Nu är det alltså slut på allt det sköna, imorgon är det skola igen, känns värkligen skit haha.
 
Har haft en jätte bra lov iallafall! och en rolig helg,
 
i fredags var vi hos Anton och roade oss, avslutade natten med att jag Miranda och Anton sov hos Anton, efter diverse äventyr. Kom isäng runt halv 6 och klockan ringde vid 9.. mamma hämtade mig och Miranda och jag åkte iväg på kattutställning en sväng eftersom moster och hennes katt var med..
 
Åkte hem och bytte om och åkte tillbaka till Anton som fortförande sov, kröp ner i sängen och somnade jag också, vaknade inte förns halv 3 och då mådde jag inte speciellt bra haha
 
Vi var hemma och myste hela kvällen, sov kvar där och idag har vi inte gjort nåt alls, tagit det lungt och bara myst.
 
Nu väntas solsidan om en timme och sen är det sovdags för mig, helt slut
 
 
 
 

fredagfredagfredag

Äntligen fredag! fick sällskap inatt och vaknade jätte tidigt imorse trots att det vart sent igår.
 
Tog en lång dusch och gjorde lite frukost innan jag väckte Anton. Vi har inte gjort nåt speciellt idag, legat och vart allmänt lata bara. Han drog för ett tag sen, jag gjorde lite mat åt mig och slog mig ner framför tvn igen.
 
Ska vänta på att mamma kommer hem, hämta Melba och sen åka vidare till Anton igen för en förhoppningsvis kul kväll :)
 

bakdax!

 
Hallå där!
 
Har varit på köpis med mammi idag och inhandlat nya Dr Denim och en blus, var ute en sväng med Melba i skogen, wokade, och nu ligger jag här.
 
Tänkte underhålla mig med att baka något, orkar definitivt inte ta mig ut haha, om sisådär 7-8 timmar kommer iallafall Anton hem från bortamatchen så då får jag sällskap iallafall! så ska alltså leta reda på nåt bakverk som tar hela kvällen  :)
 
 

RSS 2.0